2008-12-12 11:18:46• hírek • Hirdetés

Válasszon biztosítót megfontoltan

December és január az az időszak, amikor a legtöbben bebiztosítják gépkocsijukat, lakásukat, értékeiket a következő évre. Manapság különösen fontos, hogy ne csak előnyos árú, de minőségi szolgáltatást is válasszunk, valamint, hogy folyamatos tájékoztatást kapjunk.

Hosszú távon ugyanis ezek az időráfordításban és az anyagiakban is megtérül. A Broker Asistance segítségére lehet ebben, hogy az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb biztosítást választhassa, ugyanakkor a legfontosabb biztosítók termékeit egy helyen megtalálja.

A Broker Asistance cégpolitikája, hogy nem a biztosító, hanem az ügyfél érdekei a legfontosabbak, ezért mindig az Önnek a  leginkább megfelelő, legkedvezőbb ajánlatot kínáljuk. Emellett most minden 1 éves biztosítást a Broker Asistance egy autómosással hálál meg a város egyik előkelő autómosójában.

A cég partnerei: Omniasig, Allianz Tiriac, BCR Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, OTP Garancia, Generali, Certasig.

Ne hajtson tovább! Hívja bizalommal a következő telefonszámok valamelyikét, és kérje a Broker Asistance tanácsát a biztosítás megkötése előtt. Spóroljon időt és pénzt, és bízza profikra a döntést.

Elérhetőségeink:

Szabó Arnold
értékesítési igazgató.
Mileniului, 16/2 sz.
Tel/fax: 0040 0261 713300
Mobil:   0040 0741 521261;
0040 0733 688146
arnold.szabo@globalassistancebroker.ro

Global Assistance

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: